Cookies

Juster på kosten og bliv en bedre bowlingspiller

1/26/2023 4:10 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
I bowlinghallen står menuen ofte på fast food, øl, sodavand og andre hurtige og tomme kalorier, men hvis du gerne vil være professionel bowlingspiller, så skal du kigge i helt andre retninger når du vælger dine måltider.

Kroppen er dit vigtigste redskab
Når det kommer til bowling er det ikke kun bowlingkuglen og dine sko der er afgørende for resultaterne, det er nemlig især din egen krop der er redskabet. For at kunne lave det samme præcise kast gang efter gang, kræver det nemlig stor præcision, og viden om din egen krop og dens funktioner. En krop der er i ubalance er altså ikke særlig velfungerende og pålidelig.

En god form starter med kosten
Du kan sagtens træne dine muskler, din kondition osv. for at blive en bedre bowlingspiller, men for at få det optimale ud af træningen er det vigtigt at den rette kost er på plads først. Som bowlingspiller er der ikke en bestemt diæt du skal følge, men du skal blot sørge for at få en sund og varieret kost, der følger de generelle anbefalinger fra sundhedsstyrelsen. 

Ønsker du at opbygge muskler kan det dog være en fordel at fokusere på et højere proteinindtag, og ligeledes er der selvfølgelig andre ting, du skal fokusere på, hvis du ønsker et vægttab. Du kan evt. gøre brug af professionel kostvejledning hvis du har fokus på særlige mål. 

Husk det mentale
Selvom bowling handler meget om at bruge kroppen, så er det også vigtigt at huske det der sker på det mentale plan. Det kræver en god forståelse af egen krop, og en god viljestyrke og evne til at kunne se indad når man laver den samme øvelse igen og igen for at perfektionere sit sving, kast eller slip. Ligeledes kræver det også et stort mentalt overskud at kunne rumme alt den tekniske viden, og at kunne implementere de ting i sin træning for at opnå de bedste resultater.

Husk derfor også de mentale pauser, så du kan bruge dine ressourcer optimalt når du spiller.









 


Delete item?