Cookies

Optimer dit look på bowlingbanen: Få et smil, der smitter

4/29/2022 12:59 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Der er ikke ord, der kan beskrive følelsen af at få et vaskeægte smil. Har du prøvet, hvordan det bare gjorde dig inderligt lykkelig, fordi nogen sendte dig et smil? Det behøver ikke en gang være nogen man kender. Bare man kan se, at den der sender smilet, mener det og ikke gør det bare for at gøre det. Men et gengældt smil bringer mindst lige så stor en glæde tilbage. 

Et smil ingen kan stå for 
Vil du have et smil der smitter endnu mere? Et smil der bare skinner, så man næsten bliver blændet. Et smil så ingen kan lade være med at smile tilbage. I Silkeborg tilbyder de tandblegning, så du næsten ikke kommer til at kunne genkende dine egne tænder bagefter. Dine tænder vil komme til at sætte pris på det og du får svært ved ikke, at sænke smilet efter en endt behandling. Du kan frit uddele smil, hvor end du går hen. Om du så er ude med vennerne at bowle, til familiefødselsdag eller i hverdagen i skole eller på arbejde. 

Hvordan får man bleget sine tænder?
Det er udelukkende tandklinikker der må foretage tandblegninger. Så ønsker du at få bleget dine tænder, er der ikke andet at gøre end, at tage telefonen og ringe tandklinikken op for at bestille en tid. Det er en stor fordel at reglerne er blevet ændret til, at det kun er tandklinikker, der må foretage tandblegninger. På den måde er du sikret et professionelt resultat og at det er folk der har en høj kvalitetstandard, der udfører blegningen på dine tænder. Du undgår derved også skader på dine tænder, da de kan vurdere, hvor meget dine tænder kan holde til. Det siges også at en tandblegning kan holde i ca. 2 år, før det er nødvendigt igen. Så det bliver næsten ikke nemmere.  








 


Delete item?