Cookies

Sådan kan du forbedre dig i sport gennem kost

8/3/2021 9:50 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
For at forbedre sig på alle parametre i sin sport, hvad end det er bowling, cross, fodbold, cykling eller andet, er kosten ikke til at komme udenom. Med god kost kan du hjælpe til at forbedre din fysiske formåen, mens du samtidigt kan forbedre dit velvære, din søvn og meget andet, som kan gøre dig bedre.

De sunde dyder kan gøre din fysik bedre
Når du skal forbedre dig på det fysiske parameter, er sund kost ikke at komme uden om, og det kan eksempelvis være gennem blandt andet rawfood. Princippet bag rawfood er egentlig, at du kun indtager maden på en sådan måde, som du får den fra naturen. Det vil sige, at der som udgangspunkt ikke skal tilsættes kemikalier, tilsætningsstoffer og andet. Grøntsager og frugt spiller en stor rolle inden for rawfood, og det er særdeles sunde parametre, der er vigtige at tage med dig, hvis du gerne vil have sundere kost og derigennem forbedre dig i din sportsgren. 

Sund mad fra rawfood kan være grøntsager, nødder, frø frugt, hvedegræs og lignende, men det er også muligt at få de gode ingredienser gennem forskellige kosttilskud. Sådanne typer af rawfood kan generelt være med til at lette fordøjelsen og derigennem føre til øget energi. 

Vær tro mod dig selv og vores allesammens planet
”Du bliver, hvad du spiser” siger et gammelt ordsprog, og derfor kan du også med fordel spise sunde madvarer, der ikke er forarbejdet, hvilket vil sige, at meget af den oprindelige næring stadig er tilstedeværende. Dernæst kan denne type af mad også være bedre for miljøet at spise, hvilket er endnu en fordel du opnår gennem rawfood. Du beskytter ikke kun dig selv, da du også er med til at tage ansvar for miljøet og den planet, vi alle er skabt på og lever på.









 


Delete item?