Cookies

Hvad tager kegler i dit liv?

1/19/2021 2:42 PM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Rent metaforisk kan vores liv ses som et spil bowling. Men udtrykket: ’’det tager kegler’’ og ’’strike’’ kan have to meget forskellige betydninger. Du har sikkert hørt det i alverdens amerikanske film, hvor hovedrollen (igen) har dummet sig – ’’ that was strike two’’. Her betyder en strike, at der ikke er mange chancer tilbage. Modsat kan vi også snakke om, at noget tager kegler. Noget er så afsindigt fantastisk og succesfuldt, at det vælter hele rækken af kegler. 

Når vi spørger dig, hvad der tager kegler i dit liv, mener vi: hvad får din verden til at ryste – ryste af glæde. Ryste af spænding. Ryste af sejrsrus. Præcis som i et spil bowling har vi kun ét forsøg pr. runde til at lave en strike – misser vi i første kast, så får vi maks. en spare, ik? Derfor går vi ofte all in på første kast. Det er dér, det gælder. 

Men gør vi også det i livet? Går vi nogensinde all in, når det kommer til vores virkelige liv? Hvis du ryster på hovedet og tænker nej, er du havnet det rigtige sted. Når du når ned til det sidste punktum på den her side, vil du sandsynligvis have lyst til at leve dit liv, som var det et spil bowling – når du får chancen, går du all in efter at vælte alle dine kegler. All or nothing. 

Hvad har kviklån og bowling til fælles?
Moneezy.com lever af at give mennesker de bowlingkugler, der i sidste ender giver en strike hver gang. Det, der ofte spiller ind, når vi vælger at spille sikkert i livet, er nemlig vores økonomiske bekymringer. Det er tanke som: ’’ Får jeg minus på kontoen?’’, ’’Bør jeg gemme pengene til hårde tider?’’ og ’’Jeg burde nok lægge det hele over på min opsparing’’, der gør, at vi tit glemmer at bruge nogle af vores hårdt tjente penge på os selv og til livets lidt sjovere aspekter. 

Derudover har samfundet lagt en negativ diskurs på det at låne penge – på trods af at vi alle sammen gør det én, to eller tre gange i løbet af vores liv. Det er især gået hårdt udover kviklånet, der gang på gang får en over nakken. Men ofte er kviklånet en misforstået størrelse, vi bare ikke formår at behandle ordentligt. Faktisk er kviklånet ret fantastisk, hvis vi som låntagere forstår dens finurligheder. Here’s why: 
Kviklånet er et mindre beløb: dvs. at du ikke gaber over for meget 
Kviklånet har kortere løbetid: dvs. at lånet hurtigere forsvinder ud af dit liv igen 

Kviklånet er lig med hurtig proces, hurtig udbetaling og hurtig tilbagebetaling 
Kviklånet er med andre ord skræddersyet til at tilføje lidt af det ’liv’, mange af os søger efter, når vi rammer hverdagens bund af ens dage, der går i ring. Hvis vi sammenligner kviklånet med vores bowlingspil, er der mange låntagere, der tror, at de har uendelige skud. Derfor optager de det ene kviklån efter det andet – fremfor at afvente, eller at gøre det rigtigt i første forsøg. Hvis vi ikke formår at lave en strike, når det er vores tur, overtager vi jo ikke en andens tur, vel? Kviklånet skal tilpasses dig. Det skal tilpasses din situation lige nu – derfor skal du låne hverken mere eller mindre, end dit behov er lige nu. 
Gør du det, får du en kviklåns-strike hver gang.

Hvornår er kviklånet oplagt?  
Inden du vælger at optage et kviklån, ligger der dog to opgaver forude: 1) først at overveje, hvad der får dine kegler til at vælge – ergo hvad kviklånet skal bruges til, og 2) at udnytte Moneezy og deres sammenligningstjeneste. 
Når du skal overveje, hvad der kan ændre din hverdag og få din verden til at ryste, keglerne til at vælte, er det i sidste ende også for at give dig en idé om, hvor meget du skal låne, og hvor vigtigt det er for dig at låne. Hvis det blot handler om at få en ekstra indkomst, er det ikke kviklånet, der er vejen til din strike. Tværtimod. Handler det i stedet om en oplevelse, en ændring af livsstil der kræver lidt ekstra kredit, eller at kunne forkæle en speciel person, kan kviklånet meget vel være et godt match til dig. 
På Moneezy.com tilbyder de at lave alt det kedelige forarbejde for dig. Det betyder, at hele arbejdet med at udvælge nogle troværdige og dygtige låneudbydere inden for kviklån, det ordner de for dig. Samtidig har de endda gjort det nemt og overskueligt for dig at udvælge den endelige vinder blandt disse. 

Er du langt fra at være ekspert i kviklån, kan vi berolige dig med, at Moneezy har udførlige guides og tekster, der forklarer dig alt, du skal vide, om det at låne penge. 

Er du klar til at slå en strike? Lad Moneezy og evt. et kviklån hjælpe dig med at tage kegler i dit liv, så du kan tilføje lidt til din hverdag, der både er spændende og fantastisk – helt uden du går på kompromis med hverken sikkerhed eller dine drømme. 









 


Delete item?