Cookies

Hvad med at holde barnedåben i bowlinghallen?

3/19/2020 11:38 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Følgende indhold er sponsoreret. 

Det er ikke nogen hemmelighed, der er mange, der finder en barnedåb en smule kedelig – især hvis den foregår en søndag formiddag. Det betyder nemlig ofte, at man skal tidligt op i weekenden, og man er også nødsaget til at tage tidligt hjem, således man kan få styr på det hele til den efterfølgende hverdag. Derfor bliver det hurtigt en meget stille dag, hvor noget af det vigtigste selvfølgelig er maden.

Maden er noget af det vigtigste til barnedåben 
Og når maden er så vigtig til barnedåben, så bør du være kritisk med, hvad der serveres, og så bør du ikke lave den selv, idet det så hurtigt bliver en tung byrde for dig. Både fordi du skal bruge masser af tid på det, men også fordi det hurtigt kan gå galt – og hvad gør man så? Tag derfor et kig online og find mad til barnedåb, der passer til din fest. Her er det lige meget, hvad du har tænkt i forhold til en menu, for det er med sikkerhed muligt for dig at finde frem til et måltid, du mener, der vil gøre alle mætte og glade.

Sørg for at alle får et smil på læben under festen 
Og når maden er på plads, kan du bruge noget tid på at tænke over lokationen. Frem for i et kedeligt forsamlingshus, kan du nemlig gøre dagen langt mere festlig. Det kan du for eksempel gøre ved at invitere alle gæsterne ned i den lokale bowlinghal. Her kan I efter kirken starte med et godt måltid mad, du har bestilt udefra, hvorefter I inddeler jer i hold og giver jer til at spille en time eller to. Det er noget, der for alvor vil få smilene frem på læberne, og så er der pludselig langt til en tanke om en kedelig barnedåb.









 


Delete item?