Cookies

Skal din bedste ven snart giftes? – her får du 5 gode idéer til en polterabend

6/5/2019 10:28 AM |  BowlingPortalen |  CMS Admin
Din bedste ven skal giftes, og du kunne egentlig godt tænke dig at fejre ham med manér. Traditionen tro, er det jo vennerne som skal arrangere gommens polterabend. Her får du 5 forskellige måder at afholde en polterabend på. 

Den våde polterabend  
Er gommen en ægte vandhund og elsker at jage? Så kan I tage på undervandsjagt! En undervandsjagt går ud på, at i får våddragter på og får lov til at fange fisk med en ægte harpun. På den måde kan i fange jeres egen middag, på en rigtig maskulin måde. Det tager ca. fire timer og kan lade sig gøre på både Sjælland og i Jylland. Du kan finde mere information om UV-jagt og andre polterabend idéer på Duglemmerdetaldrig. 
Hvis I ønsker at jage fisk men, egentlig helst vil forholde jer tørre, kan i også tage på fisketur på Det Gule Rev. Her bliver i sejlet ud, hvor i får fri leg til at fange store fisk, sejle rundt og drikke kaffe og te ad libitum. 
Hvis i bare gerne vil ud og sejle, kan man også leje en Goboat i Aalborg eller København, hvor en af jer, kan få lov til at agere som kaptajn. Her kan i tage øl, vin, vand og frokost med og sejle rundt i enten Københavns kanaler eller Aalborgs havn. 
Hvis gommen er en adrenalinjunkie, kan du snildt arrangere en tur på Flyboard med gutterne. Flyboard, er hvor man, ved hjælp af vand, bliver skudt flere meter op i luften. Her får du så 15-20 minutters fri leg, hvor du selv styrer tempoet. 

Til madentusiasten 
En polterabend til en madentusiast, skal helt klart kredse om noget lækkert mad. Det kan være alt fra madkurser, til at tage på en fin Michelin restaurant eller selv at kredse om maden og servere den til gommen. 
En tur i Mols Bjerge, hvor man kan opleve en guidet sanketur i nationalparken, samt hjælpe med at lave mad og nyde naturen. Her får I et indblik i hvordan I skulle leve, hvis I selv skulle stå for at finde, fange og lave mad, på en bæredygtig måde. Her kan i komme tæt på hinanden, i naturen og nyde fire retters god mad, og køkkenvin ad libitum. Til slut kan i vælge at overnatte, og prøve de lækre opvarmede vildmarksbade. 
Hvis tiden er knap og man er mere til en god klassisk bøf bernaise, kan man tage på bøf- og bernaisekursus hos Meyers Madhus. Her får du 1,5 time hvor du lærer hvordan du steger en bøf til perfektion og hvordan du formår at kreere den famøse bernaise sauce. Der vil selvfølgelig også blive undervist i at lave den perfekte pommes frittes, som tilbehør. 

Til den flyvende
Er gommen typen som bare elsker en god udsigt? Så kan du vælge at invitere ham ud på hans livs oplevelse, nemlig en luftballon tur. Her kan i opleve smukke og naturskønne Danmark fra oven. En luftballon er nærmest helt lydløs, og kan komme flere hundrede meter op i luften. Turen er dog kun mulig i Jylland. 
Hvis en luftballon tur er lidt for romantisk, er en tur i svæveflyvning måske mere jeres stil. Her får man også pumpet lidt adrenalin i gang i blodet. I kan foretage svæveflyvning i Viborg, hvor man får 12-14 minutters flyvning i luften. Her får en panoramaudsigt over det jyske landskab. 
En helikopter tur kan også være en fremragende måde at fejre en gom. Her kan i sidde 3 passagerer ad gangen, og samtidig nyde den flotte udsigt. Turen varer dog som reelt kun 10 minutter, så det er nok bedst hvis i også har planlagt andre aktiviteter. 









 


Delete item?